mr. W.A. (Wendy) Timmer

timmer@haagschemeesters.nl
Linkedin

Specialisaties

Lidmaatschappen

  • Lid van het College van Afgevaardigden (CvA) van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
  • Lid van de specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht advocaten (SSZ)
  • Lid van de vereniging voor bestuursrecht (VAR)

Wendy Timmer

Bijna iedere dag realiseer ik me wel dat het iedereen kan overkomen. Iedereen kan werkloos of ziek worden, problemen krijgen met de belastingdienst of in een echtscheiding terecht komen met gevolgen daarvan voor zijn of haar inkomen. In die gevallen kom je (veelal) in aanraking met de overheid; vaak een log apparaat zonder enig inlevingsvermogen. De overheid verwacht dat jij je aan de regels houdt, maar houdt zich daar zelf niet altijd aan.

In al deze gevallen kan ik je helpen. Ik houd mij al sinds 2002 alleen bezig met sociaal zekerheidsrecht, oftewel zaken tegen de overheid voor zover deze zien op inkomen of een aanvulling op het inkomen, ook wegens ziekte. Daarin probeer ik voor jou het verschil te maken. Door betrokken te zijn, toegankelijk en duidelijkheid te scheppen over jouw rechten en plichten, al dan niet via een procedure. Je kunt me altijd mailen voor een gratis eerste gesprek om te zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Rechtsgebiedenregister van de NOvA

Mevrouw mr. W.A. Timmer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Sociaal-zekerheidsrecht: sociale voorzieningen, volksverzekeringen en werknemersverzekeringen
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wij hebben elke donderdag van 16:00 tot 18:30 uur een gratis telefonisch inloopspreekuur.