Simone Slootweg

Tijdens mijn stageperiode bij Haagsche Meesters wist ik het al snel: dit is een plek waar ik mij thuis ga voelen. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik hier door wilde gaan als juridisch medewerker en vanaf september 2020 ben ik dan ook in die functie werkzaam. Eén van de kenmerken van Haagsche Meesters is het sociale hart en dat is iets waarin ik mij enorm kan vinden. Ik help graag mensen met problemen waar zij zelf niet meer uitkomen. Dit is immers de reden waarom ik de opleiding HBO-Rechten ben gestart en daar haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Mijn interesses liggen voornamelijk bij het sociaalzekerheidsrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Daarnaast sta ik regelmatig cliënten bij die problemen hebben met de Belastingdienst Toeslagen.

Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn opleiding en ben ik mij aan het oriënteren op mijn master en eventuele vervolgopleidingen. Zo voel ik mij aangetrokken tot de (sociale) advocatuur, maar ook de rechtspraak. Ik ben benieuwd waar de toekomst mij brengt!

Wij hebben elke donderdag van 16:00 tot 18:30 uur een gratis telefonisch inloopspreekuur.