mr. E. (Erasmina) Danso-Boadi

danso@haagschemeesters.nl
Linkedin

Specialisaties

Erasmina Danso-Boadi

Ik heb mijn rechtenstudie gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2015 ben ik afgestudeerd voor de masters arbeidsrecht en privaatrecht.

Na mijn afstuderen, ben ik ruim vijf jaar werkzaam geweest als overheidsjurist. Ik heb me de afgelopen jaren voornamelijk beziggehouden met het sociaal zekerheidsrecht. In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur en heb ik mij aangesloten bij Haagsche Meesters Advocaten. De reden van deze overstap, is mijn passie om mensen die juridische vragen en/of problemen hebben, te helpen. Regelingen en wetten zitten vaak ingewikkeld in elkaar. Mijn doel is om u duidelijk en helder te informeren over uw rechtspositie en om uiteindelijk tot een passende oplossing te komen. Het oplossen van een juridisch probleem hoeft gelukkig niet altijd middels een procedure bij de rechtbank. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden om het juridische probleem buitengerechtelijk op te lossen. Mocht het toch tot een procedure komen, dan sta ik u met raad en daad bij.

Ik houd mij momenteel bezig met het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Voor vragen met betrekking tot deze rechtsgebieden, kunt u mij altijd bellen of mailen voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Wij hebben elke donderdag van 16:00 tot 18:30 uur een gratis telefonisch inloopspreekuur.